Blog • Home Credit Blog

Blog

Nejnovější články

Shutterstock 1458854444 scaled
3. 4. 2024
Rady a návody > Finance

Jak zafinancovat svatbu a jak je to s půjčkou pro manžele

3. 4. 2024
Shutterstock 1458854444 scaled
Svatba je zásadní životní krok a taky den, který si chceme skutečně vychutnat, zapamatovat si ho a nedělat si starosti. Je ale potřeba myslet na to, že aby svatba byla taková, jakou si ji představujeme, bude to také něco stát. Při plánování je tak nezbytné si realisticky porovnat naše představy a možnosti toho, co si můžeme dovolit a následně zkusit představy o naší – ať už obyčejné nebo velkolepé pohádkové – svatbě navzájem vyvážit.
Celý článek
Falesne e shopy
1. 2. 2024
Rady a návody > Ze života do života, Finance

Nákup na falešném e-shopu vás vyjde pěkně draho! Víme, jak podvod odhalit!

1. 2. 2024
Falesne e shopy

Ať už kupujete na e-shopu parfém pro svoji polovičku, nový spotřebič do domácnosti nebo zájezd do Chorvatska pro celou rodinu, vždy je důležité mít se na pozoru. Falešné e-shopy, ale i e-maily mohou vypadat stejně či dokonce lépe než ty pravé. Společně s ombudsmanem Home Creditu a specialisty na kybernetickou bezpečnost vám prozradíme, jak se účinně chránit.

Celý článek
Financni predsevzeti
1. 1. 2024
Rady a návody > Finance

Máte novoroční předsevzetí ohledně financí? Přinášíme 5 tipů, díky kterým to tentokrát vyjde.

1. 1. 2024
Financni predsevzeti

Nový rok je časem nových začátků a předsevzetí. Pokud patříte mezi ty, kteří chtějí tento rok lépe spravovat své finance, máme pro vás pět tipů, které vám mohou pomoci na cestě k finanční stabilitě.

V kondici je třeba udržovat nejen tělo, duši, ale i osobní finance. A obzvláště to platí v dnešní turbulentní době, kdy je třeba se vyrovnávat se zdražováním a dlouhodobými následky inflace. V našem článku se podíváme na to, jak se postarat o to, aby byly naše finance v pořádku, abychom dokázali zaplatit vše, co je potřeba, a jak to zařídit tak, aby se podařilo něco ušetřit na horší časy.

Celý článek
Co s sebou na lyze
19. 12. 2023
Rady a návody > Ze života do života

Chystáte se na hory? Víme, co s sebou vzít, i kolik stojí skipassy.

19. 12. 2023
Co s sebou na lyze

V létě k moři, v zimě za lyžovačkou. Má to tak spousta Čechů, podle aktuálních průzkumů je to dokonce třetina a tento počet od loňské sezóny narostl. A pro české hoteliéry a zimní střediska budiž dobrou zprávou, že většina z nich zamíří do domácích středisek. Jako na každou dovolenou se i na tu, která bude vyplněná lyžováním, je potřeba připravit. V tomto článku se podíváme na to, co při balení na hory nevynechat, jak připravit auto a také prozradíme, jak jsou na tom ceny skipasů.

Celý článek
Vanocni darky na posledni chvili
4. 12. 2023
Rady a návody > Finance, Ze života do života

Jak zvládnout vánoční nákupy na poslední chvíli? + Tipy na dárky

4. 12. 2023
Vanocni darky na posledni chvili
Vánoce jsou doslova za rohem a vy si v tom všem shonu uvědomíte, že nemáte vlastně čas pobíhat po obchodech a shánět vánoční dárky. Obzvláště pokud máte velkou rodinu, může to být úkol skutečně hodný Hercula. Spolehlivým pomocníkem mohou být e-shopy.
Celý článek