Když si nevíte rady s výběrem auta, najměte si Autotým • Home Credit…
Příběhy > Našich zákazníků > Když si nevíte rady s výběrem auta, najměte si Autotým

Když si nevíte rady s výběrem auta, najměte si Autotým

8. 6. 2015
Paní Karolína potřebovala auto, neměla ale čas na jeho vybírání. Najala si proto Autotým a její poradce Honza vše vyřešil za ni.
Autotym

Kdo si někdy kupoval auto, ví, že to není záležitost na jedno odpoledne. Musíte si vytipovat model, jít si ho prohlédnout, domluvit si testovací jízdu a pak si zvolit způsob financování. Když si navíc kupujete ojetinu, je ve vašem zájmu podrobit vůz celkové prohlídce a ověřit si jeho původ. 

Ojeté auto si chtěla pořídit i třicetiletá podnikatelka Karolína z Prahy. Protože ale svůj čas dělí mezi byznys a starost o malého synka, na vybírání auta už jí volná chvíle nezbyla. Postěžovala si kamarádce a ta jí doporučila službu Autotým.

Žádné hodiny strávené u inzerátů

Autotým se postará prakticky o vše, co souvisí s nákupem ojetiny. A právě to paní Karolínu zaujalo. Vybrala si balíček Premium, který na rozdíl od verze Standard obsahuje i vyhledání pěti ideálních vozů.

Svému poradci Honzovi Karolína sdělila své požadavky a dál nechala starosti s výběrem na něm. Honza za pár dní Karolíně předložil 5 vybraných aut, Karolína dala synka na odpoledne k babičce a společně si šli ojetiny prohlédnout.

Honza poradil, prohlédl a vyjednal slevu

Opravdovou výhodou bylo podle paní Karolíny to, že když prodejci viděli Honzovy znalosti, chovali se úplně jinak. Společně z pěti aut vybrali tři a absolvovali zkušební jízdy. Karolína vždy řídila a Honza jí radil, na co si má dávat pozor.

Po testovacích jízdách další auto vyškrtli a zbyli dva favorité. Po další poradě si paní Karolína vybrala Škodu Fabia kombi z roku 2011 s najetými 80 tisíci kilometry. Honza udělal autu důkladnou prohlídku, doporučil ideální způsob financování a ještě Karolíně vyjednal slevu 3 000 Kč za nekvalitně zalakované škrábance v interiéru auta.

Škrábance přitom Karolíně vůbec nevadily, protože v autě hodlá stejně vozit svého retrívra. Vyjednanou slevou si na sebe navíc Honza vydělal, takže Karolíně se služby Autotýmu skutečně vyplatily.

Autotým nabízí služby pro každého

Služby poradce z Autotýmu ale využijete, i když autům rozumíte. Můžete si totiž zaplatit jen konkrétní službu, jako například ověření původu vozu.

Díky Autotýmu však v každém případě:

  • Ušetříte čas, který byste strávili hledáním auta.
  • Získáte jistotu, že auto není kradené a že je v dobrém technickém stavu.
  • Dostanete spolehlivé informace od odborníků, kteří vědí, na co si dávat pozor.
  • Koupíte auto se slevou, kterou vám Autotým pomůže vyjednat.
Autor: Redakce Home Credit
Sdílet na sociálních sítích
Facebook LinkedIn
Blba blondyna
Předchozí článek

Blbá blondýna radí počtvrté: nepodepisujte nic, čemu nerozumíte

Rady a návody > Finance
Blba blondyna 3
Následující článek

Blbá blondýna radí potřetí: seznamy neplatičů jsou na vaší straně

Rady a návody > Finance