Nahlédněte do kanceláří Home Creditu • Home Credit Blog • Home Credit…
Příběhy > Ze života v Home Creditu > Nahlédněte do kanceláří Home Creditu

Nahlédněte do kanceláří Home Creditu

14. 5. 2021
Když se řekne open space, spousta lidí se vyděsí a hlavou jim proběhnou scénáře o nepříjemném pracovním prostředí. Vždyť to musí být něco šíleného! Tolik lidí na jednom místě! A ten ruch a hluk, ani špetka soukromí!“
Kancelar

Ne vždy jsou však obavy na místě. Není totiž open space jako open space. Pokud jsou kanceláře navrženy správně a s citem, rozděleny na části a s dostatkem míst k setkávání i odpočinku, stanou se místem, ve kterém se zaměstnanci cítí dobře.

Pojďte s námi nakouknout do kanceláří Home Creditu v brněnském Titaniu. Třeba vás přesvědčíme, že i práce v open space může být příjemná. Anebo vás rovnou zláká některá z volných židlí

Do centra co bys kamenem dohodil

Práce jen 400 m od hlavního nádraží, od zastávky tramvaje (tedy šaliny, jsme přece v Brně!) i autobusu doslova pár kroků, s kavárnou, restaurací i pekárnou přímo v areálu. Co víc si přát? A když se k tomu navíc přidá parádní výhled na Petrov nebo druhou stranu města, lepší místo si lze v moravské metropoli jen stěží představit.

V práci jako doma

Když se nebudeme v práci cítit dobře, nikdy nebudeme podávat maximální výkony. Proto máme v Home Creditu na každém patře útulný obývák s pohodlnými sedačkami a křesílky, které si přímo říkají o brainstorming s týmem či pokec s kolegy u kávy.

A pokud by někdo náhodou namísto pohodové chvilky se šálkem kávy potřeboval upustit páru a vybít se, v pátém patře čeká malá tělocvična s boxovacím pytlem.

Bezkonkurenčně nejoblíbenější místností je však nový relax room. Představte si měkoučký koberec, přítmí, ticho a nespočet pohodlných sedáků. Přesně jako ve vyhlášené čajovně. Už cítíte ten klid?

Kavárna v kuchyňce

Den bez kávy? To si u nás umí představit málokdo. Proto v Home Creditu najdete v každém patře jak automat na nejrůznější druhy kávy zdarma, tak i profesionální pákové kávovary pro náročnější. Energii tak můžete doplnit třeba silným espressem nebo lahodným capuccinem.

A co ti, kteří kávě neholdují? Samozřejmě jsme nezapomněli ani na milovníky čajů, na které v dózách čekají nejrůznější druhy zdarma.

Domácí svíčková nebo rychlé meníčko?

V okolí Titania najdete celou řadu restaurací, kde se dá dobře najíst (a navíc berou stravenkovou kartu!), včetně Tusta přímo v budově.

Pro ty, kteří ale radši dávají přednost domácím obědům v krabičce, máme v každém patře “jídelny” s velkými stoly, kde si může každý nerušeně vychutnat svůj oběd.

Zaujaly vás naše kanceláře? Věříme, že minimálně stejně vás zaujme i nabídka volných pozic. :) Co takhle se stát třeba bankéř v džínách nebo pravou rukou našich klientů?

Autor: Vojtěch Mach
Sdílet na sociálních sítích
Facebook LinkedIn
2017 03 04
Předchozí článek

Odhalte triky, kterými z vás obchody tahají peníze

Rady a návody > Ze života do života
1920x1080 Peklo cele HC 1
Následující článek

Recept na plněné rohlíky a sněhovou roládu podle Petry Burianové

Rady a návody > Ze života do života