4 weby o osobních financích, které se vyplatí číst, pokud nechcete…
Rady a návody > Finance > 4 weby o osobních financích, které se vyplatí číst, pokud nechcete skončit na mizině

4 weby o osobních financích, které se vyplatí číst, pokud nechcete skončit na mizině

11. 9. 2015
Ne vždy se vyplatí věřit finančním poradcům. Raději sledujte informace ze světa financí průběžně a už se vám nestane, že vás obalamutí podvodník. Kromě našeho blogu můžete číst i další užitečné webové stránky.
44007870 m
  • Měšec přináší kompletní zpravodajství o financích

Známý server Měšec přináší aktuální zprávy o osobních financích už od roku 1998. Jde o všeobecně zaměřený web. Najdete na něm články o změnách v zákonech, které se dotýkají bankovnictví, rady, jak ušetřit na dovolené nebo návody, jak správně investovat.

Můžete využít toho, že redakce jednou za čas v souhrnném článku odpovídá na čtenářské dotazy ohledně peněz.  

  • Idnes srozumitelně poradí

Ve finanční sekci zpravodajského portálu Idnes najdete srozumitelné články o finanční gramotnosti a rady v oblasti kariéry. Dozvíte se například, co máte nárok při reklamaci dovolené a čeká vás i poradna v oblasti pracovního práva. Zjistíte třeba, na jaké stravné máte nárok na pracovních cestách.  

  • Na Finmagu najdete neotřelé články

Na nezávislém portálu Finmag najdete pravidelnou dávku netuctových článků ze světa financí. Na rozdíl od jiných serverů je Finmag publicistickým magazínem. Čekají tam na vás názorové komentáře, analýzy a třeba i recenze na knihy o podnikání.  

  • Kouč radí, jak zvládnout peníze ve vztahu

Webové stránky známého kouče Aleše Kaliny vám přiblíží finance z jiného pohledu. Neporadí vám, jaké stavební spoření si zvolit, ale najdete tam zajímavé články například o tom, jak mluvit s partnerem o penězích. Kalina v nich upozorňuje na to, že přestože třeba o sexu se už dvojice normálně baví, mívají spolu velké problémy mluvit o penězích.

Autor: Redakce Home Credit
Sdílet na sociálních sítích
Facebook LinkedIn
39445249 m
Předchozí článek

7 důvodů, proč se vyplatí mít kreditní kartu

Rady a návody > Finance
35402193 m
Následující článek

6+1 důvodů, proč se vyplatí jet na dovolenou s kreditní kartou

Rady a návody > Finance