TOP 5 nejhorších valentýnských dárků • Home Credit Blog
Rady a návody > Ze života do života > TOP 5 nejhorších valentýnských dárků

TOP 5 nejhorších valentýnských dárků

7. 2. 2022
Má to být svátek zamilovaných. Když ho ale zazdíte kýčovitým dárkem, stane se z něj spíše svátek trapnosti. Přinášíme seznam 5 věcí, které raději nekupujte - pro dobro vás obou.
Darky valentin

1. Šperky a plyšáci se srdíčkem

Obchody jsou toho plné, není však nic ohranějšího, než když své partnerce přinesete řetízek se srdíčkem. Můžete si vsadit na to, že už podobný dostala dříve. Když ne od vás, tak od svého ex.

Totéž platí i pro plyšáky – medvídek se srdíčkem udělá radost na pár minut, ale nakonec stejně skončí v koutě nebo na spodku skříně. Společně s hromadou dalších plyšáků.

Když už vám jde o romantiku, kupte svojí drahé víkendový pobyt. Ten si užijete mnohem víc - a oba.

 

2. Tetování s jejím jménem

Možná vám to přijde romantické, ale vytetovat si na tělo partnerčino jméno zavání spíše průšvihem. Vaši ženu nebo přítelkyni to vystaví zbytečnému tlaku, bude se cítit zavázaná. A když se nedej Bože jednoho dne rozejdete? Pak toho budete litovat i vy.

Nedělejte velká gesta jen kvůli tomu, že je Valentýn. Jednoho zkratkovitého rozhodnutí byste pak mohli litovat po zbytek života.

Mnohem lepší bude, když si společně zajdete na masáž. Svoje tělo potrápíte, bude to však příjemnější a dlouhodobě přínosnější.

 

3. Běžná kosmetika

Luxusní parfém za vyšší stokoruny až tisíce je jako dárek naprosto v pořádku.

Určitě však svojí partnerce nekupujte ústní vodu, deodorant nebo mýdlo. I když to možná myslíte dobře, dáte jí tím nepřímo najevo, že by měla zapracovat na své osobní hygieně. A to není zrovna romantické.

 

4. Permanentka do fitness

Jasně, že to myslíte dobře. Žena si však takový dárek vyloží po svém. „Nelíbím se mu a chce, abych zhubla.“ Proč ji tím na Valentýna zbytečně dráždit?

Nedoporučujeme nic s podobnou tématikou. Zázračné pilulky na hubnutí, knížky s dietami nebo DVD s cvičícím programem Olgy Šípkové. Tyto věci nechte na jindy - nebo je z hlavy vypusťte úplně.

Raději svou partnerku pozvěte na degustační večeři a dejte jí najevo, že ji obdivujete přesně takovou, jaká je.

 

5. Praktické věci do domácnosti

Chcete své drahé koupit vysavač? Mop? Nebo snad tyčový mixér? Dáte jí tím najevo, že málo uklízí nebo vaří.

Aspoň jednou za rok zapomeňte na pragmatičnost a raději svou partnerku rozmazlete. Hýčkejte ji. Udělejte něco pro ni – aby si odpočala, cítila se dobře, prožila něco výjimečného. Představa luxování obýváku ji nejspíš moc nerozpálí.

Co třeba poukaz do wellness centra se vzkazem, že úklid se jí tentokrát netýká?

 

 

Jaký nejhorší dárek na Valentýna jste kdy dostali vy? A jaký naopak darovali? Podělíte se o své zážitky na našem Facebooku.

 

 

Autor: Vojtěch Mach
Sdílet na sociálních sítích
Facebook LinkedIn
2017 03 01
Předchozí článek

Prosíme, stěžujte si!

Příběhy > Našich zákazníků
Shutterstock 395019085 low
Následující článek

Jedete lyžovat za hranice autem? Pozor na výbavu

Rady a návody > Ze života do života